FRI FRAGT PÅ ALLE KØB! GRATIS RETUR (INDENFOR 14 DAGE)

Butikken

I det gamle idylliske Farum, lidt tilbagetrukket fra Hovedgaden har KNAP indrettet showroom og butik. 
Bente Nørkjær ved butikken


Her er kunden i centrum med masser af tid til at prøve tøj, drikke kaffe med veninderne og shoppe. Personalet er skønne, voksne kvinder med passion for tøj og kvindeliv. Vi nyder at prøve tøj med kunderne. Der er tid til at finde præcis den kjole, bluse eller buks der gør en forskel for dig.


I butikken fås alle styles fra KNAP og KNAP by FANTH kollektionerne. De består af en række lækre kjoler, nederdele, jakker, jumpsuits, bukser og bluser. Det er tøj, der former kroppen. Det er unikt design, der er funktionelt og du får en stensikker klassisker med et tvist.


Tøj fra KNAP design, Salsa Jeans, SNEAKY FOX, Ficelle, Romeo et Juliette, Ethnoboot, Lola Ramona  er også repræsenteret i butikken. 


Butikken er åben:


Tirsdag til Fredag fra 13 til 18


Lørdag fra  11 til 15


En række netværk og kvindegrupper booker selvstændige shoppe-events i aftentimerne. Da butikken ligger ved privaten, er det altid nemt at kigge forbi og købe en bluse eller kjole.


Kvinderne i webshoppen  er kvinder som dig og mig - lækre kvinder i alle størrelser, flotte fotos er taget af Hanne Fuglbjerg