FRI FRAGT PÅ ALLE KØB! GRATIS RETUR (INDENFOR 14 DAGE)

Om Knap Design

KNAP design gør dig gladere for dig selv.

KNAP design er tøj til kvinder. Vi har en dyb passion for tøj til kvinder. Vi er berømte for den gode pasform. Det er tøj, der bare sidder godt på de fleste kvinde kroppe. Vi har str. 34 til 52. Vi har udvalgt hvert stykke stof, der er lavet nederdele, bukser, jakker og jumpsuits i. Det har høj kvalitet, der kan tåle vask uden at ændre sig.

Kollektionerne er en slags tøj system, der kan sættes sammen på kryds og tværs. Det er bæredygtigt og langtidsholdbart. Vi gentager vores successer. Derfor kan du altid få det tøj du længes efter.

Tøjet er udviklet i tæt relation og samarbejde med kernekunderne, der næsten alle er over 40 år. Derfor har bukserne høj talje. Korte ærmer er lidt længere. Der er flere længder på kjolerne, så der er tøj til flere højder. Der er små bolerojakker til jumpsuits uden ærmer, hvis man ikke ønsker at vise sine arme.

Kjoler har dybe udskæringer,  der er flotte til kvinder med former. Der er V form, bådform og en lille tæt rund hals.  KNAP design er for alle kvinder str. 34 til 48/50


Webshoppen er fyldt med tøj kvinder som dig og mig - kvinder i alle størrelser, der gerne vil have smart og funktionelt tøj.